Partners

Echte Baristaz zijn bruggenbouwers. We weten dat je alleen sneller gaat maar we zijn ervan overtuigd dat je samen verder komt. Daarom werken we voor bepaalde opdrachten samen met sterke partners. Echte experten in hun vak die ons helpen om jullie nog beter te ondersteunen. Wie onze partners zijn en wat we samen doen kan je hier nalezen.  

Wie zijn we?

Vanden Broele is de partner in kennisinnovatie voor overheden in België. Dankzij onze jarenlange expertise en een nauwe samenwerking met ons netwerk creëren we innovatieve kennisoplossingen waar iedereen beter van wordt.

Waarom partner van Baristaz?

Vanden Broele gelooft dat gedeelde kennis, dubbele kennis is. Baristaz is onze kennispartner met betrekking tot verenigingswerking binnen lokale besturen.

Wat doen we samen?

We werken onder meer samen rond de innovatieve tool eGovFlow Subsidies, waarmee lokale besturen hun uitgaande subsidiewerking aan verenigingen kunnen optimaliseren.

Wie zijn we?

Special Olympics Belgium biedt trainingen en sportcompetities aan in een waaier van Olympische sporten aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Zo krijgen zij kansen om hun fysieke conditie te ontwikkelen, moed te tonen, plezier te beleven en vriendschappen, vaardigheden en talenten te delen met hun familie, andere sporters en hun omgeving.

Via sport wil Special Olympics Belgium personen met een verstandelijke beperking helpen zich als volwaardige burgers in de maatschappij te integreren. Sport helpt hen om hun talenten en skills te ontwikkelen. Zo dragen we samen bij aan een positieve beeldvorming van mensen met een verstandelijke beperking als volwaardige burgers van onze samenleving.

Waarom partner van Baristaz?

Baristaz daagt Special Olympics Belgium uit om de lat hoog te blijven leggen voor de toekomst. Hoe kunnen wij ons zo goed mogelijk organiseren rond de drie pijlers van onze werking: Sport, Health, Education?

Wat doen we samen?

Hoe kunnen wij ons verhaal zo breed mogelijk uitdragen om steun te vinden voor onze organisatie en voor onze doelstellingen rond sport en integratie? Baristaz stelt de vragen, samen vinden we de antwoorden.

Wie zijn we?

Tender Portal biedt administratieve, juridische en technische ondersteuning omtrent overheidsopdrachten aan zowel overheidsorganisaties, zorginstellingen, verenigingen & vzw’s, KMO’s en bedrijven. 

Heb je nood aan tijdelijke expertise en advies over het opmaken en opvolgen van jouw overheidsopdrachten? Of ben je op zoek naar een op maat gemaakte opleiding overheidsopdrachten? Wij helpen je graag verder! 

 

Waarom partner van Baristaz?

Sommige verenigingen (vzw’s) zijn onderhevig aan overheidsopdrachten. Dit is het geval als ze meer dan 50% gefinancierd (gesubsidieerd) worden of bepaalde zaken willen realiseren (aanbesteden), waarbij de overheid subsidies geeft. Als er vragen zijn op welke manier dit conform de wetgeving overheidsopdrachten moet gebeuren, dan kunnen ze hiervoor beroep doen op Tender Portal.

 

Wat doen we samen?

We ondersteunen elkaar als het nodig is en stellen elkaars netwerk voor elkaar open. In de toekomst zouden we de eerste samenwerkingen willen uitrollen, door bv. het gezamenlijk organiseren van sessies, e.d.

Wie is Stijn Gysel?

Stijn helpt ondernemers en KMOs om zich beter te vermarkten en meer te verkopen, door doeltreffend marketingadvies en -coaching. Zo heeft hij de voorbije jaren 50+ organisaties bijgestaan om betere resultaten te behalen. Als consultant voor verscheidene sportmerken en als voormalig marketing manager van de Quick-Step wielerploeg en Energy Lab heeft Stijn met beide voeten in de sportwereld gestaan.

Waarom partner van Baristaz & wat doen we samen?

Hij geeft voor Baristaz keynotes en workshops over marketing, sales en het samenspel tussen beide.